Thursday, 30 April 2015

Help de scholen van Bungamati


Beste sponsoren, familie, vrienden en collega’s van Stichting EduShare040: Namaste

Op 7 maart 2015 lieten wij Bungamati en alle leraren en kinderen achter onder een strak blauwe lucht. Met vijf scholen hebben we afspraken gemaakt over verdere professionalisering van de leraren en het team waarin ze werken.

We hoeven jullie niet te vertellen dat de ramp in Nepal als donderslag bij helder hemel bij ons is binnengekomen. Van vele kanten bereiken ons vragen hoe men kan helpen.
Op dit moment is alle aandacht gericht op het overleven. De grote hulpacties zijn op volle kracht bezig om de mensen te helpen. Ook onze partnerorganisatie Bungamati Foundation Nepal (BFN) heeft een inzamelingsactie opgestart.

EduShare040 wil graag een bijdrage leveren op een manier die past bij onze missie: wij hebben daarom besloten ons rekeningnummer open te stellen voor giften die gebruikt worden om de leraren en de kinderen de kans te geven les te verzorgen en te krijgen. Dit betekent dat wij ons zullen richten op het vervangen en aanvullen van de educatieve materialen die verloren zijn gegaan tijdens deze verschrikkelijke aardbeving.

Via onze website, blog en op Facebook zullen wij aangeven hoeveel geld is opgehaald en waar dit aan besteed is.

Als u nog vragen hebt, mail ons gerust.

Hartelijke groet,


 
Cyrille van Bragt
Femke Gerris
Marie-Louise van Lieshout
Will van Sebille

IBAN NL 26 ABNA 0459 2509 57No comments:

Post a Comment